Scitec Nutrition
Jumbo 8800g

Cena: 81.50€

Musclemaker
Tepláky Musclemaker

Cena: 28.00€

Nutrex
Hemo Rage ULTRA CONCENTRATE

Cena: 28.00€

hardliner
RAG TOP Hardliner Classic Line

Cena: 18.90€

BSN
NO-Xplode 2.0

Cena: 39.20€

E-shop s doplnkami výživy

Pribratie?

Debata o všetkom možnom, proste čo len chcete !

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

Poslaťod Violator » Str Jún 24, 2009 1:19 pm

kamarade ved glukozu zeres cely zivot
Obrázok užívateľa
Violator
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Glukoza

Poslaťod ifo » Str Jún 24, 2009 11:20 pm

Violator ....vies ja trening ako tak citim ze je celkom dobry,,pribrat chcem a cvicim iba zakladne cviky 3 x tyzdenne po 1 hodine....Po 5 rokoch nepravidelneho cvicenia som pribral aspon 13 kg,co dava silu a zvysuje motivaciu do dalsieho cvicenia , no co sa tyka vyzivy ,tam som moc vedomosti neziskal a stale su rezervy..Vlani som zacal v novej robote a bol som dost vycerpany tak som skusil Glukozu a pomohla..citil som sa lepsie/nie vycerpano/ ako predtym..potom som nasadil kre-alkatech ..na 10 tyzdnov...som to o mesiac presvihol ..za 10 tyzdnov som pribral 8 kg ...len sa objavili vedlajsie ucinky..kedze som to bral dlho,nutkanie na zvracanie, a zaludocne krce... Kreatin som odvtedy nebral..je to vyse roka...Taku silu som predtym nikdy necitil...potom som ostal slaby,par kil islo dolu,vynechal treningy /som bol trocha laknuty co sa deje,ked ta nevolnost-pritom som sa citil super/...teraz som dokoncil sutaz Do Formy 2009,pribral 5 kg..bez doplnkov,kreatinu..len aj ked som mal v treningu pokroky a dvihal vacsiu vahu,pripadne robil viac opakovani... citim sa slaby,alebo skor vycerpany,tak skusim glukozu... preto som sa pytal ,ci ked to budem brat v kuse napr 3 mesiace ci je to v pohode...
ifo
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Violator » Pia Jún 26, 2009 11:47 am

tak to je na tebe...ja som bral tu praskovu glukozu a akurat som z nej stlustol...a ci mi pridala energiu, to neviem, ale nejaky brutalny rozdiel som necitil, skor mozem povedat ze som necitil ziadny rozdiel :D
Obrázok užívateľa
Violator
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Poslaťod Violator » Pia Jún 26, 2009 11:48 am

inac tu glukozu do seba mozes pchat furt, nema to ziadne obmedzenie ako kreatin napr...
Obrázok užívateľa
Violator
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Poslaťod Odin » Pia Jún 26, 2009 12:17 pm

presne tak ako bolo uz spomenute glukoza=cukor a ten jes takmer stale cize tu netreba nijak extra sa obavat ci to mozem alebo nie...proste zer a hotovo ale potom sa nestazuj ze mas na sebe vela tuku :wink:
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 42

re:

Poslaťod ifo » Sob Jún 27, 2009 9:47 am

ok,diky borci
tak ja mam tiez praskovu glukozu..2-kilove balenie...
Berem to asi 3 dni zatial,tak este tazko hodnotit...no a aj kamos vravel,ze z toho ztlstnem, :lol: toho sa mc neobavam
ifo
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Usain Bolt 4ewer » Ned Jún 28, 2009 12:21 am

Ahoj chcel by som sa pridat a poradit ako fajne pribrat doteraz som sa o to moc nesnazil lebo som sa aktyvne venoval atletike takze kila naviac moc nepripadali do uwahy :D ale teraz by som potreboval uz zabrat tak by som poprosil o pomoc od skusenejsich borcov
Usain Bolt 4ewer
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod Usain Bolt 4ewer » Ned Jún 28, 2009 2:10 am

a aj som sa o to pokusal ale moje spalowanie je dost na vzsokej urovni
Usain Bolt 4ewer
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

to

Poslaťod ifo » Ned Jún 28, 2009 11:25 am

spalovanie viem velmi dobre..co tym chces povedat
napr ja za poslednych 5 rokov som pribral iba jedine kilo bez cvicenia..ale cvicenim za ten cas 12 kg...telo zareagovalo az kym som obmedzil sport a zacal cvicit a strava
ifo
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Usain Bolt 4ewer » Ned Jún 28, 2009 4:27 pm

Aha takze sa pustim do sprawneho jedenia a zacnem aj cvicit len jediny zlozvyk mam ze som zacal fajcit ale to by nemal byt najvacsi problem aspon dufam
Usain Bolt 4ewer
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod Usain Bolt 4ewer » Ned Jún 28, 2009 5:49 pm

ako moc sa nestayujem teraz som mal 18r vyska 185 a vaha 72 ale neni to ono aspon tych 80-85kg by som chcel
Usain Bolt 4ewer
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod Richi_13 » Pia Júl 24, 2009 10:35 pm

tak ja som mal 15 a mal som 60 kilo v lete som si siel zarobit na brigadu a robil som s chlapikom ktory bol zapasnik a tiez bol dobre napumpovany a tak som sa ho pytal povedal my musis jest hlavne jest ranajky su zaklad obed je tiez podstatny a bez vecere to nejde olovrat sa vzdy zide a desiatou nic nepokazis jedla medzi tym to istia a tak som to aj urobil a hura stacili dva tyzdne tochto programu spojeneho s pracov a telesnym zatazenim a domov som sa vratil ako 75 kilovy chlapik takzxe za necele dva mesiace som pribral 15 kil ale mam tky blby metabolizmus ked necvicim nonstop a nedavam svojmu telu zabrat kazdy den som unaveny a chudnem je to cudnew no nie
Richi_13
Začiatočník
Začiatočník

Re:

Poslaťod dido59 » Sob Okt 17, 2009 1:42 pm

Visu5KO píše:No nabereš jedine tak že budeš jesť skus Pangamin-pivné kvasinky a to ťa rozežere tak že budeš kukať :p

to je pravda to vam zarucuje je to pravda ja som na zaciatkoch cvicenia jedol pangamin
dido59
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Re: Pribratie?

Poslaťod DonkeyJaro » Ned Nov 29, 2009 9:30 am

Podla mna skus tie pivne kvasinky + MEGA MASS 4000 od Weideru s plnotucnym mliekom............pomoze to...100%
DonkeyJaro
Začiatočník
Začiatočník

Re: pato

Poslaťod tonyx3 » Pon Máj 17, 2010 6:59 pm

prosim va kao mam pribrat mam 15 rokov vysku 175cm a vahu47kg ako mam pribrat?a skusil som pivvarske kvasnice a nic

musis halvne vela jest.vsetko bielkoviny sacharidy tuky...proste vsetko:D ak nechces pribrat tuk(to asi nechces) tak musis robiz staridavny najviac osvedceny cvik: DREPY DREPY DREPY a este raz DREPY!!! je to najlepsi cvik na objem! v rozlozenieach na zaciatok 5 serii po 15 drepov s dvadsat kilovou cinkou na ramenach(nie na krku ani na chrbte:D)
tonyx3
Začiatočník
Začiatočník

PredchádzajúciĎalší

Späť na Diskusia o všetkom

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

TOPlist
ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | RAP Music Download Free Mp3 | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky vyzivy |
Doplnky výživy MEGABOL | Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | Osobni online trener pro posilovani RC modely, fórum o RC modelech, Superhry - Gplanet.cz, Stavební společnost

On-line marketing a inzercia domén a webových stránok | Autoalarmy , Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie

Nákupní galerie chcete.to | www.laco.lead1.eu|Skvela lyzovacka | Reality | Mp3 ke stazeni zdarma | Lazne a vikendove pobyty | | WarExpert - Vsetko zdarma | Zpetne odkazy | CHUDNETE | E-shop Testosteron.sk | Clnywessy.eu | Spagyricko-Alchymicke vyzivove doplnky firmy HERBOPLANET | Vymena odkazu | Odporucame: Vymena odkazov | Enii-nails - profesionalna nechtova kozmetika | online hry | sosovky acuvue oasys | Zpetne odkazy | Powerlifter.cz - sila, vydrz, vule a odhodlani | Sportovni potreby nakupuji pres AktivniPohyb.cz | Exoticke doplnky do bytu | power-sport.sk | www.bojoveumenia.com | Mp3 stahuj zdarma | Svetmody | Hudboní hitparáda | Ceská sociální sít & diskuzní fórum | Predaj hodiniek | Kaderníctvo Kežmarok | AfroditaShop | Katalog Cimax |