od ifo » Str Jún 24, 2009 11:20 pm
Violator ....vies ja trening ako tak citim ze je celkom dobry,,pribrat chcem a cvicim iba zakladne cviky 3 x tyzdenne po 1 hodine....Po 5 rokoch nepravidelneho cvicenia som pribral aspon 13 kg,co dava silu a zvysuje motivaciu do dalsieho cvicenia , no co sa tyka vyzivy ,tam som moc vedomosti neziskal a stale su rezervy..Vlani som zacal v novej robote a bol som dost vycerpany tak som skusil Glukozu a pomohla..citil som sa lepsie/nie vycerpano/ ako predtym..potom som nasadil kre-alkatech ..na 10 tyzdnov...som to o mesiac presvihol ..za 10 tyzdnov som pribral 8 kg ...len sa objavili vedlajsie ucinky..kedze som to bral dlho,nutkanie na zvracanie, a zaludocne krce... Kreatin som odvtedy nebral..je to vyse roka...Taku silu som predtym nikdy necitil...potom som ostal slaby,par kil islo dolu,vynechal treningy /som bol trocha laknuty co sa deje,ked ta nevolnost-pritom som sa citil super/...teraz som dokoncil sutaz Do Formy 2009,pribral 5 kg..bez doplnkov,kreatinu..len aj ked som mal v treningu pokroky a dvihal vacsiu vahu,pripadne robil viac opakovani... citim sa slaby,alebo skor vycerpany,tak skusim glukozu... preto som sa pytal ,ci ked to budem brat v kuse napr 3 mesiace ci je to v pohode...