MVP Biotech
FLEX 4 JOINTS - 315g

Cena: 13.30€

Gaspari Nutrition
MyoFusion HYDRO NEW 2300g

Cena: 36.90€

Scitec Nutrition
MyoMax 4540g

Cena: 88.00€

Nutrex
Hemo Rage ULTRA CONCENTRATE

Cena: 28.00€

Nutrex
T-UP Black

Cena: 32.90€

E-shop s doplnkami výživy

Pribratie?

Debata o všetkom možnom, proste čo len chcete !

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

Re: Pribratie?

Poslaťod miroVK » Pon Máj 17, 2010 8:22 pm

tonyx3

to akoze ked chcem nabrat,tak mam stale drepovat a tym padom naberiem na vahe vsade?
Obrázok užívateľa
miroVK
V žilách mu koluje NITRIX

Poslaťod thunderh4wk » Pon Máj 17, 2010 9:10 pm

mozno sa to zda neuveritelne, ale ano, drepy ti zatazuju komplet cele telo, i ked netvrdim, ze rovnomerne..
Obrázok užívateľa
thunderh4wk

Poslaťod Odin » Pon Máj 17, 2010 10:30 pm

Drepy su perfektny cvik na objem celeho tela, kto ma problem pribrat nech drepuje a drepuje :wink:
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 42

Poslaťod miroVK » Uto Máj 18, 2010 12:28 am

zvlastne. ale na zobrazenie na ktore som sa stale kukal,tak drepy zatazuju komplet spodne koncatiny a v pripade vecsieho predklonu spodne chrbtove svalstvo...
Obrázok užívateľa
miroVK

Poslaťod Sabre » Uto Máj 18, 2010 7:49 am

BOLA TO SKORO SUPER BIAC AJ KED SCELA IBA DO RICI A NIJAK INAC !!!
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Odin » Uto Máj 18, 2010 8:49 am

miroVK píše:zvlastne. ale na zobrazenie na ktore som sa stale kukal,tak drepy zatazuju komplet spodne koncatiny a v pripade vecsieho predklonu spodne chrbtove svalstvo...

lenze pri drepoch sa ti uvolnuje najviac rastoveho hormonu, hlavne pri hlbokych drepoch ak najdem tak sem hodim aj studiu co o tom pise :wink:
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 42

Poslaťod miroVK » Uto Máj 18, 2010 12:23 pm

Odiin ok uvolnovanie hormonov je jedna vec. ja ani netvrdim,ze drep je zly a ja neviem co... Ja som zastancom drepov ale jedine na co som sa pozastavil je to,ze chlapec tvrdil,ze ked chcem priberat,tak mam drepovat. To ako by mi povedal "vyser sa na bench,mrtvy tah... Rob drepy a budes velky"
Ved co to je za kravina? To akoze fakt mi staci len drepovat?
Obrázok užívateľa
miroVK

Poslaťod miroVK » Uto Máj 18, 2010 12:24 pm

Sabre píše:http://www.power-sport.sk/ine/141-fuj-drep

:D :D :D Uz vies preco mam takeho velkeho vtaka.... :D :D :D
Obrázok užívateľa
miroVK

Poslaťod Monster43 » Sob Jún 26, 2010 1:51 pm

Caute ja potrebujem hlavne cvicebnyy plaaáán..pls dikéees inak tiez potrebujem pribrat....
Monster43
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod miroVK » Sob Jún 26, 2010 3:57 pm

a co tak nakuknut do sekcie TRENING?
Obrázok užívateľa
miroVK

Poslaťod KukoNr » Sob Jún 26, 2010 6:05 pm

Monster43 píše:Caute ja potrebujem hlavne cvicebnyy plaaáán..pls dikéees inak tiez potrebujem pribrat....

tak vyskusaj trening fulbody a na pribratie toto http://shop.rockgym.sk/product_info.php ... cts_id=412
Obrázok užívateľa
KukoNr
Moderátor
Moderátor

Poslaťod matulo » Str Jún 30, 2010 4:58 pm

Ahojte tak mám otázku ohlaodom priberania čiže som v správnej téme :)) Chcel som sa spítať na pár vecí. Cvčievať som začínal už na základnej v 9.r tam ma to niejak pochytilo ale bolo to cvičenie nepravidelné na začiatku ,denne vela klikov ,neskor som si kúpil činku až mi cez letné prázdniny ocino zohnal Posilňovaciu stanicu.Keď som nastúpil do 1.r na strednú v tedy sa dá povedať že som začal pravidelne cvičiť .Chodieval som k jednému kamarátovi lebo ten mal činky a stým sa mi cvičilo lepšie na koniec aj teraz som stroj zamenil za činky a som spokojný síce stroj mám stále na povail hh :)
Takže mám 16 rokou a 173-175cm nedalo sa presnejšie keď sa merám sám je tona * ... moja váha je .. približne okolo tých 64-65 kilov. Chcel by som sa spítať či to nieje málo či by som nemal ešte pribrať teraz už dlhšiu dobu cvičievam pravidelne ako som už hore spomenul ked že dnes je koniec školskeho roka :) a nechcem aby bolo moje cvičenie neefektívne. niekedy som mal menej kilov a chcel som pribrať tak som si začal nosievať raz také desiaty aj viac.. namiesto 3 rohlíkov 7 namiesto 4 toustov 8-10 .Pijem aj gainer niejaké 3-4 balenie mám za sebou.Rád by som tu našiel niekoho kto by mi pomohol ohladom týchto vecí (nabratie .. rady ,, atd) najlepšie je keby som mal na neho kontakt (email adress.) alebo pod.

Tak dúfam že sa nájde niekto kto mi zodpovie na otázku 16 rokov 173--175cm a 64-65 kilov či je málo :) dakujem.
matulo
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Re: pato

Poslaťod matulo » Str Jún 30, 2010 8:34 pm

tonyx3 píše:prosim va kao mam pribrat mam 15 rokov vysku 175cm a vahu47kg ako mam pribrat?a skusil som pivvarske kvasnice a nic

musis halvne vela jest.vsetko bielkoviny sacharidy tuky...proste vsetko:D ak nechces pribrat tuk(to asi nechces) tak musis robiz staridavny najviac osvedceny cvik: DREPY DREPY DREPY a este raz DREPY!!! je to najlepsi cvik na objem! v rozlozenieach na zaciatok 5 serii po 15 drepov s dvadsat kilovou cinkou na ramenach(nie na krku ani na chrbte:D)

hmm no ja mám 16 rokov a tiež mám 174-175 ale 65kg a neviem či to neni málo .
matulo
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Re: pato

Poslaťod KukoNr » Str Jún 30, 2010 9:05 pm

matulo píše:
tonyx3 píše:prosim va kao mam pribrat mam 15 rokov vysku 175cm a vahu47kg ako mam pribrat?a skusil som pivvarske kvasnice a nic

musis halvne vela jest.vsetko bielkoviny sacharidy tuky...proste vsetko:D ak nechces pribrat tuk(to asi nechces) tak musis robiz staridavny najviac osvedceny cvik: DREPY DREPY DREPY a este raz DREPY!!! je to najlepsi cvik na objem! v rozlozenieach na zaciatok 5 serii po 15 drepov s dvadsat kilovou cinkou na ramenach(nie na krku ani na chrbte:D)

hmm no ja mám 16 rokov a tiež mám 174-175 ale 65kg a neviem či to neni málo .

Tak to je taka normalna hmotnost na tvoj vek ani vela ani malo, aj podla BMI to vychadza na normalnu hmotnost
Obrázok užívateľa
KukoNr
Moderátor
Moderátor

Poslaťod DanyDeadMan » Pia Júl 02, 2010 8:44 pm

Nadzar chlapi ... :D neviete mi poradit nieco na STRIE ?? nieake tabletky alebo krem?? diky
DanyDeadMan
Začiatočník
Začiatočník

PredchádzajúciĎalší

Späť na Diskusia o všetkom

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

TOPlist
ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | RAP Music Download Free Mp3 | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky vyzivy |
Doplnky výživy MEGABOL | Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | Osobni online trener pro posilovani RC modely, fórum o RC modelech, Superhry - Gplanet.cz, Stavební společnost

On-line marketing a inzercia domén a webových stránok | Autoalarmy , Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie

Nákupní galerie chcete.to | www.laco.lead1.eu|Skvela lyzovacka | Reality | Mp3 ke stazeni zdarma | Lazne a vikendove pobyty | | WarExpert - Vsetko zdarma | Zpetne odkazy | CHUDNETE | E-shop Testosteron.sk | Clnywessy.eu | Spagyricko-Alchymicke vyzivove doplnky firmy HERBOPLANET | Vymena odkazu | Odporucame: Vymena odkazov | Enii-nails - profesionalna nechtova kozmetika | online hry | sosovky acuvue oasys | Zpetne odkazy | Powerlifter.cz - sila, vydrz, vule a odhodlani | Sportovni potreby nakupuji pres AktivniPohyb.cz | Exoticke doplnky do bytu | power-sport.sk | www.bojoveumenia.com | Mp3 stahuj zdarma | Svetmody | Hudboní hitparáda | Ceská sociální sít & diskuzní fórum | Predaj hodiniek | Kaderníctvo Kežmarok | AfroditaShop | Katalog Cimax |