Musclemaker
Tričko Pumping Iron

Cena: 17.00€

FULL FORCE NUTRITION
MPM Mixed Protein Matrix (3000 g)

Cena: 36.00€

Muscletech
NEUROCORE SUPER Concentrated BONUS SIZE

Cena: 34.50€

Megabol
Testosterol 250

Cena: 7.95€

Hardliner
TANK TOP klasik white

Cena: 9.90€

E-shop s doplnkami výživy

Dobrota z tvarohu

Zdravé stravovanie.

Moderátori: KukoNr, Odin

Re: Dobrota z tvarohu

Poslaťod Zergss » Pon Dec 28, 2009 11:21 pm

ja mlieko ani vajcia nemožem aspoň kým chudnem a rysujem bo su tam tuky a momentalne moj pridel tukov za deň je na minime denne dam 250-500g odtučného tvarohu ale musím to zajedať so sladkým jablčkom bo to je fakt humus sa to vracia hore hrdlom:)...5kilo tvarohu mam na 2 týždne zhruba ide to dosť do peňazí tato zaľuba bo ešte cereálny chleba, cestoviny, ryža, kuracinka, krabie mäsko, ryby, energeťáky plus teraz ešte doplnky výživy a 250 eury mesačne v prdeli...
Zergss
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod thunderh4wk » Pon Dec 28, 2009 11:48 pm

to mas nejaku dietu z muscle & shitness? ako si prisiel na co najmensi prijem tukov?
Obrázok užívateľa
thunderh4wk
V žilách mu koluje NITRIX
V žilách mu koluje NITRIX

Poslaťod KingRing » Str Jún 16, 2010 7:05 pm

ja vždy po treningu si dam asi 300g domaceho tvarohu, do toho dam domacu smotanu a vanilkovy cukor, potom to vsetko premiesam a jebnem do seba :pepsi:
"Mam svoj plán, v ňom zakladam, som panom sebe sam"
"Staram sa o svoje, jebem na tvoje"
Obrázok
Obrázok užívateľa
KingRing
Začiatočník
Začiatočník

Re:

Poslaťod vlado611 » Str Júl 07, 2010 2:02 pm

Specter píše:Ja davam tie odtucnene tvarohy s mliekom + med a tie vajca to davate surove ?? ja sa toho bojim odkedy som mal salmonelozu :oops:

tak tak presne je to pravda surove vajcia by som nejedol nikdy to je na čistu salmonelozu fuj :hell:
vlado611
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod kexo » Str Júl 07, 2010 4:57 pm

a nejde len o salmonelozu ale aj vyuzitelnost bielkovin v surovych vajciach je dost slaba
Obrázok užívateľa
kexo
Moderátor
Moderátor

Poslaťod KukoNr » Pia Aug 27, 2010 9:41 am

po treningu skor rychle bielkoviny, nejaky rychly protein, tvaroh skor vecer pred spanim
Obrázok užívateľa
KukoNr
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Odin » Pia Aug 27, 2010 3:52 pm

4brokenwings píše:je vhodne jest tvaroch po treningu?alebo co je naj po treningu?

tvaroh rano a vecer pred spanim :!:
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 42

Poslaťod Sabre » Sob Aug 28, 2010 11:47 am

4brokenwings píše:a co je dobre zjest po treningu?okrem suplementov?to ma velmi zaujima :)

aspon 2banany..
BOLA TO SKORO SUPER BIAC AJ KED SCELA IBA DO RICI A NIJAK INAC !!!
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod kexo » Uto Aug 31, 2010 6:05 am

Odin píše:
4brokenwings píše:je vhodne jest tvaroch po treningu?alebo co je naj po treningu?

tvaroh rano a vecer pred spanim :!:

rano by som skor volil rychle bielkoviny nech sa telo po dlhom spanku dostane s katabolizmu potom by prichadzal do uvahy ten tvaroh
Obrázok užívateľa
kexo
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Pavol_25 » Ned Sep 12, 2010 9:00 am

Banany urcite nie ... mas to fruktozu, kup si glukozu v Tescu mas ju 1kg za 2 eura :)
Pavol_25
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod dogmastr » Ned Mar 20, 2011 5:21 pm

tu glukozu maju aj v tescu?? som ani nevedel a potom si ju môžem dávať aj do tvarohu,namiesto hociakého sladila nie?? a ešte som počul aj o niakom tekutom umelom sladidle niekto to do diety používal len neviem čo to bolo zač neviete niekto niečo o tom??
dogmastr
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod Odin » Ned Mar 20, 2011 5:45 pm

Umele sladidlo je pohode ale moc by som to s nim neprehanal, ak ho budes davat len v diete tak to je naporiadku, inak odporucam ti sladit si tvaroh proteinom alebo medom
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 42

Predchádzajúci

Späť na Recepty

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

TOPlist
ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | RAP Music Download Free Mp3 | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky vyzivy |
Doplnky výživy MEGABOL | Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | Osobni online trener pro posilovani RC modely, fórum o RC modelech, Superhry - Gplanet.cz, Stavební společnost

On-line marketing a inzercia domén a webových stránok | Autoalarmy , Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie

Nákupní galerie chcete.to | www.laco.lead1.eu|Skvela lyzovacka | Reality | Mp3 ke stazeni zdarma | Lazne a vikendove pobyty | | WarExpert - Vsetko zdarma | Zpetne odkazy | CHUDNETE | E-shop Testosteron.sk | Clnywessy.eu | Spagyricko-Alchymicke vyzivove doplnky firmy HERBOPLANET | Vymena odkazu | Odporucame: Vymena odkazov | Enii-nails - profesionalna nechtova kozmetika | online hry | sosovky acuvue oasys | Zpetne odkazy | Powerlifter.cz - sila, vydrz, vule a odhodlani | Sportovni potreby nakupuji pres AktivniPohyb.cz | Exoticke doplnky do bytu | power-sport.sk | www.bojoveumenia.com | Mp3 stahuj zdarma | Svetmody | Hudboní hitparáda | Ceská sociální sít & diskuzní fórum | Predaj hodiniek | Kaderníctvo Kežmarok | AfroditaShop | Katalog Cimax |