Scitec Nutrition
100% WHEY PROTEIN 2350g

Cena: 45.00€

Rockgym Nutrition
Glukóza 1kg

Cena: 3.20€

Musclemaker
Tepláky Musclemaker

Cena: 28.00€

Megabol
NITROX™

Cena: 21.99€

Scitec Nutrition
Jumbo 2860g

Cena: 29.20€

E-shop s doplnkami výživy

Brucho

Debata týkajúca sa tréningu a cvikov na jednotlivé svalové partie.

Moderátori: KukoNr, Odin

Poslaťod thommy » Uto Jún 23, 2009 4:34 pm

okey dakujem za radu...bo ja som si lamal hlavu s tym ako nato :-)
thommy
Začiatočník
Začiatočník

Re: Brucho

Poslaťod miroslava hudecova » Ned Nov 29, 2009 9:07 pm

ahojte, chcela by som vediet ze ked chodim do posilky a na zaver cvicenia si davam vzdy brusaky na sikmej lavicke a ze ked ma boli chrabt z toho ci to tak ma byt alebo ich robim nespravne.... ci by som ich teda nemala robit?
miroslava hudecova
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod kexo » Ned Nov 29, 2009 9:44 pm

nie chrbat ta z brusakov nema bolet a co ta boli svalstvo. krize alebo stavce? a ako to cvicis ides celu drahu az po spodok lavicky alebo to cvicis iba s ciastocnou drahou tak aby si mala stale napnute brucho lebo v tomto robi vela ludi chybu ze to cvici az uplne po spodok tej lavicky co je blbost tak sa to nema cvicit
Obrázok užívateľa
kexo
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Axy777 » Pia Jan 29, 2010 6:08 pm

Ahojte som tu nový, a o cvičení toho vela neviem. Ale na bruchu si už nejaku tu dobu pracujem a vydno mi ako tak tehlicky (zatial len 4)ked sa skrcim alebo zhnem. Chcel som sa spytat ze ako casto by som mal cvicit klasicke brusaky a jest nejake tie spravne potraviny aby mi bolo brucho normalne vidno. Vopred dakujem za rady :D
Axy777
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod miroVK » Pia Jan 29, 2010 6:34 pm

kazdy druhy den
Obrázok užívateľa
miroVK
V žilách mu koluje NITRIX
V žilách mu koluje NITRIX

Poslaťod Axy777 » Str Feb 03, 2010 5:28 pm

Ake cviky by som mal robit a po kolko???..a kolko serii???....a co by mal potom zjest???
Axy777
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod ba-rbar » Str Mar 31, 2010 3:11 pm

Axy777 píše:Ake cviky by som mal robit a po kolko???..a kolko serii???....a co by mal potom zjest???

Presne toto zaujima aj mna kolko seri a ci do zlihanie . inac vrchnu cast a mam super ale ten stred a spod katastrofa narozdiel odtoho ako som mal predtim co poradite na spod a stred ake cviky a pocet ... ?
Obrázok užívateľa
ba-rbar
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Poslaťod Odin » Str Mar 31, 2010 4:07 pm

jednoznacne dvihanie noh vo vise na hrazde alebo na rebrinach to mas na spodok a stred brucha
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 42

Poslaťod kastone » Ned Máj 23, 2010 12:23 pm

odin chcem sa ťa spytať, ked si do treningu zapajal brucho ako napr. ( Objemovy trening podal Odina) a bral si nejake suplementy , nerastlo ti brusne svaltsvo ako napriklad bicepsy alebo hrudnik atď. ? Chcel by som ho mať skôr vyrysovane ako veľké a nebrate.
kastone
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Poslaťod Odin » Ned Máj 23, 2010 12:51 pm

Ak chceš mať vyrysované brucho tak nechoď objemový tréning, a treba dať poriadnu diétu a bude aj to brucho.... Ale inak len tak medzi nami toto by si mal vedieť už aj sám !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Poslaťod joe928 » Str Júl 28, 2010 11:38 am

Ak chcem zhodit tuk z brucha tak je lepsi bicykel(cyklotrenazer) alebo beh?? viem ze obidve su fajn ale co podla vas spaluje viacej tuk z brucha??
joe928
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Odin » Str Júl 28, 2010 4:29 pm

samozrejme ze beh !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Poslaťod joe928 » Str Júl 28, 2010 8:54 pm

lebo mne ide brucho dole lepsie z bicykla...
joe928
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod FidzO » Uto Aug 03, 2010 9:44 am

joe928 píše:lebo mne ide brucho dole lepsie z bicykla...

Tak chodievaj aj behať aj na bycikel :) a maš postarane
Nikdy nehovor NIE!
Obrázok užívateľa
FidzO
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod EmerS » Str Aug 18, 2010 7:17 am

ja sa vas chcem spytat na upravenie stravy na vyrysovanie brucha, mal by som vymedzit vsetky tuky alebo len zivocisne ? a sachre netreba obmedzit ? a cvicim na brucho 3x do tyzdna zdvyhanie kolien na rebrinach staci to ?
EmerS
Začiatočník
Začiatočník

PredchádzajúciĎalší

Späť na Tréning

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

TOPlist
ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | RAP Music Download Free Mp3 | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky vyzivy |
Doplnky výživy MEGABOL | Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | Osobni online trener pro posilovani RC modely, fórum o RC modelech, Superhry - Gplanet.cz, Stavební společnost

On-line marketing a inzercia domén a webových stránok | Autoalarmy , Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie

Nákupní galerie chcete.to | www.laco.lead1.eu|Skvela lyzovacka | Reality | Mp3 ke stazeni zdarma | Lazne a vikendove pobyty | | WarExpert - Vsetko zdarma | Zpetne odkazy | CHUDNETE | E-shop Testosteron.sk | Clnywessy.eu | Spagyricko-Alchymicke vyzivove doplnky firmy HERBOPLANET | Vymena odkazu | Odporucame: Vymena odkazov | Enii-nails - profesionalna nechtova kozmetika | online hry | sosovky acuvue oasys | Zpetne odkazy | Powerlifter.cz - sila, vydrz, vule a odhodlani | Sportovni potreby nakupuji pres AktivniPohyb.cz | Exoticke doplnky do bytu | power-sport.sk | www.bojoveumenia.com | Mp3 stahuj zdarma | Svetmody | Hudboní hitparáda | Ceská sociální sít & diskuzní fórum | Predaj hodiniek | Kaderníctvo Kežmarok | AfroditaShop | Katalog Cimax |