Ani si už nepametám ako som sa dostal sem na Fórum asi ked som hladal nejake tréningové logy v Google ...
No Odvtedy si pred každým cvičením niečo tu prečítam čo a ako robiť aby som to robil efektívnejšie
Bývam v Slovenskej Ľupči pri Banskej Bystrici
s cvičením som začal v 14tich , cvičieval som najprv doma , vonka , robil som rôzne športy aj nešporty ..
najviac ma do formy dostal asi Le Parkour ... ( to nieje natych koňoch
neskôr som začal robiť Muay Thai - Thajsky Box ... CCA po pol roku som prestal s Thajskym boxom ... zistil že ten štyl neni pre mna a teraz vlastne trenujem sam vlastny mix bojovych umeni
Na fóre som už zaregistrovany dlhšie len sa mi dako nepodarilo prihlasiť na starši učet ... už nejakych tych pár rád mam z tohoto fóra a dúfam že načerpám nejaké dalšie rady od skúsenejších
Moje záluby : Bojove umenie každeho štýlu
Neskoršie by som si začal písať aj svoj treningovy log ... v ktorom vlastne miešam Box a Posilovanie
Ak by mal niekto záujem dozvedieť sa vlastne niečo viac otom Parkoure tak rád trošku zafilozofujem ...
Parkour nieje len to bezvýznamné skákanie ako si myslia ostatny a preto to rád vysvetlím ak niekto bude mať záujem... pri parkoure si skvelo pretrenujete cele telo , Skvelá cesta ako rozhýbať svoje kosti
no to by bolo asi tak všetko