Dymatize
ELITE WHEY ISOLATE 2275g

Cena: 38.20€

Megabol
AKCIA BIOSTEROL® + TESTOSTEROL™ 250

Cena: 14.90€

Rockgym Nutrition
Kreatín monohydrát 500g

Cena: 8.00€

Musclemaker
Mikina Madness

Cena: 39.90€

Scitec Nutrition
Anabolic whey 4000g

Cena: 84.00€

E-shop s doplnkami výživy

peto_ka

Sekcia pre nových členov, tu sa predstavte a napíšte základné informácie o sebe ako vek, váha atď..

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

peto_ka

Poslaťod peto_ka » Štv Aug 26, 2010 11:13 pm

Zdravim. Volam sa Peter. mam 193cm teraz 103kg a 32rokov. mal som 108kg dalej sa neviem dostat. Ma asi zly trening chcel by som ist hore z vahou aj silou ale klby zacinaju trosku strajkovat. Flakam to trochu s treningom tak preto som isiel dole ale aj tak som nemal nikdy nic extra. tak poradte. dik
peto_ka
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Re: peto_ka

Poslaťod Sabre » Pia Aug 27, 2010 2:27 am

peto_ka píše:Zdravim. Volam sa Peter. mam 193cm teraz 103kg a 32rokov. mal som 108kg dalej sa neviem dostat. Ma asi zly trening chcel by som ist hore z vahou aj silou ale klby zacinaju trosku strajkovat. Flakam to trochu s treningom tak preto som isiel dole ale aj tak som nemal nikdy nic extra. tak poradte. dik

Ak chces ist hore siovo tak znis pocet opakovani serii cvikov a taktiez treningovych dni.. zameraj sa na zaklade cviky ako drepy, mrtvola, bench, military, boards, ... pocet opakovani chod od 6-3 samozrejme aj lahke vahy takmalo.. aspon sa budes setrit na vacsie, zvys prijem kalorii zameraj sa hlavne na sacharidy a tuky.. bielkoviny mozes drzat kludne cca 1,5g na 1kg a vaha pojde sama hore ;)
BOLA TO SKORO SUPER BIAC AJ KED SCELA IBA DO RICI A NIJAK INAC !!!
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod kexo » Uto Aug 31, 2010 5:58 am

peto_ka píše:Zdravim. Volam sa Peter. mam 193cm teraz 103kg a 32rokov. mal som 108kg dalej sa neviem dostat. Ma asi zly trening chcel by som ist hore z vahou aj silou ale klby zacinaju trosku strajkovat. Flakam to trochu s treningom tak preto som isiel dole ale aj tak som nemal nikdy nic extra. tak poradte. dik

vitam ta na fore to ze stagnujes zacina byt podla mna aj vekom ale moze to byt aj treningom pripadne stravou ale to aky trening ti zabera musis zistit ty sam musis poznat svoje telo a k tym klbom samozrejme klbovka vela zelatiny jest urcite pomoze aj gumene cukriky a zistit ktore cviky ti najviac robia zle na klby a nahradit ich inymi cvikmi u mna to bol napr. ako u vacsiny francuzsky tlak lakte to neznasali dobre tak ten cvik necvicim a cvicim ine predsa z bolavymi klbmi sa cvicit neda
Obrázok užívateľa
kexo
Moderátor
Moderátor

Poslaťod KukoNr » Uto Aug 31, 2010 10:08 pm

Vitaj na fore :body: , k tej stagnacii treba vyskusat zmenit cviky alebo aspom ich poradie, a hlavne ak chces silu tak menej opakovani s vacsimi vahamy, ako ti uz pisal Sabre
Obrázok užívateľa
KukoNr
Moderátor
Moderátor

Späť na Nový člen - Predstavte sa nám !

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

TOPlist
ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | RAP Music Download Free Mp3 | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky vyzivy |
Doplnky výživy MEGABOL | Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | Osobni online trener pro posilovani RC modely, fórum o RC modelech, Superhry - Gplanet.cz, Stavební společnost

On-line marketing a inzercia domén a webových stránok | Autoalarmy , Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie

Nákupní galerie chcete.to | www.laco.lead1.eu|Skvela lyzovacka | Reality | Mp3 ke stazeni zdarma | Lazne a vikendove pobyty | | WarExpert - Vsetko zdarma | Zpetne odkazy | CHUDNETE | E-shop Testosteron.sk | Clnywessy.eu | Spagyricko-Alchymicke vyzivove doplnky firmy HERBOPLANET | Vymena odkazu | Odporucame: Vymena odkazov | Enii-nails - profesionalna nechtova kozmetika | online hry | sosovky acuvue oasys | Zpetne odkazy | Powerlifter.cz - sila, vydrz, vule a odhodlani | Sportovni potreby nakupuji pres AktivniPohyb.cz | Exoticke doplnky do bytu | power-sport.sk | www.bojoveumenia.com | Mp3 stahuj zdarma | Svetmody | Hudboní hitparáda | Ceská sociální sít & diskuzní fórum | Predaj hodiniek | Kaderníctvo Kežmarok | AfroditaShop | Katalog Cimax |