Optimum Nutrition
100% WHEY GOLD STANDARD 2270g

Cena:45.00€

Scitec Nutrition
MyoMeth 50 caps

Cena: 13.00€

Syntrax
MATRIX 5.0

Cena: 43.50€

Rockgym Nutrition
Glukóza 1kg

Cena: 3.20€

Vitalmax
Vitalmax CEE - CREATIN ETHYL ESTER 60

Cena: 8.00€

E-shop s doplnkami výživy

Mirko Filipovič, CroCop

Fotky na tému bodybuilding a fitness.

Moderátori: Sabre, ghost, KukoNr

Mirko Filipovič, CroCop

Poslaťod vz.92_EriK » Ned Aug 30, 2009 10:33 am

možno ma zato ukrižujete, že nieje bodybuilder ale podla mňa dobre vypracovany (môj vzor)

Vyška: 188cm
Váha: 95-100kg
Vek:cca 35 rokov

Trening: Kvankido, Kick-box
Sutaže: K1,UFC

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok
Never Back Down ;)
Obrázok užívateľa
vz.92_EriK
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod roxanuss » Ned Aug 30, 2009 2:38 pm

hmmm tak to fakt je
Obrázok užívateľa
roxanuss
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Picus » Pon Sep 07, 2009 6:55 am

Fedor je najlepsi :twisted:
Picus
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Leyto » Pon Sep 07, 2009 2:36 pm

myslis toho rusa Emalienenka? ked hej tak to fakt zeje najlepsi
Obrázok užívateľa
Leyto
Začiatočník
Začiatočník

Re: Mirko Filipovič, CroCop

Poslaťod vz.92_EriK » Sob Sep 12, 2009 1:49 pm

Fedor ma taky ten svoj štyl "hura dopredu" ....Crocopov sa mi viac pači taky takticky a pekne kope ......ale Fedor je inač na druhom mieste v takom mojom poradi fighterov :) prvy je CroCop
Never Back Down ;)
Obrázok užívateľa
vz.92_EriK
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Marshall » Pia Okt 02, 2009 2:18 pm

CroCop je fakt macher....som videl jeho videa na youtube...NO.1
Obrázok užívateľa
Marshall
Mierne pokročilý
Mierne pokročilý

Poslaťod v3nty » Uto Okt 06, 2009 7:49 pm

edor nema styl hura dopredu :) Si vsimni je dobrý na zemi :) hrozne moc dobrý v com crocop prave zaostáva :) Crocop ma dobry left hight kick :)
Ale fedor je fedor:)

A dakši zapasnik co uzatvara moj top 3 je minotauro :) Ten dostane take supi do hlavy :) vela znesie dokonca ho v 9 rokoch zrazil kamion :) a nikdo mu nedal nadej že prežije a žeby vobec nekedy chodil :)

Naozaj velmi dobrý zapas je fedor emalianenko a minotauro nogera :)
Natural 4ever:)
v3nty
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod afa » Štv Aug 19, 2010 8:13 am

Presne vôbec nie je taký fedor, podla mna je veľmi dobrý aj v technike kopov, čo podla mna málo využíva v mma.Ja som videl nejaké tie ukážky a z nohami to vie fakt!obratný, vysoko a tvrdo kope.Keď aj za mirkom zaostáva, ale predsa.Mirko je čiste kickboxer, ale fedor sa zameriava na tri bojove umenia a pri tom je fantasticky, je to moj favorit v bojových umeniach, okrem neho BOL aj Ernesto hoost a zosnulý čo je moj vzor Andy Hug podla mna aj tento kyokushin karatista, by mal tu mať miesto.
afa
Začiatočník
Začiatočník

Poslaťod Starky » Štv Sep 02, 2010 10:00 am

Vo všetko mmáte pravdu moji milí :-))) Lenže všímajte kolko rokov je Fedor v tejto branži a kolko je Cro Cop. Vidíte tam niekde rozdiel ? Cro COp a jeho high kick je proste Cro Cop a Fedor je Fedor. Fedorov štýl boja vôbec neni hr do predu či ako ste to popísali. On má tie žtaktiku lenže viacej ofenzívnu. A už ak sa dostane na zem tak ukáže svoju silu, či skorej ak supera dostane na zem. ;-) Takže tak. A Mirko ovláda najlepšie high kick zo vetkých fighterov. ;-)
PAIN IS TEMPORARY, PRIDE IS FOREVER
Obrázok užívateľa
Starky
Náhodný okoloidúci
Náhodný okoloidúci

Späť na Fotky kulturistov

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

TOPlist
ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | RAP Music Download Free Mp3 | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky vyzivy |
Doplnky výživy MEGABOL | Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | Osobni online trener pro posilovani RC modely, fórum o RC modelech, Superhry - Gplanet.cz, Stavební společnost

On-line marketing a inzercia domén a webových stránok | Autoalarmy , Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie

Nákupní galerie chcete.to | www.laco.lead1.eu|Skvela lyzovacka | Reality | Mp3 ke stazeni zdarma | Lazne a vikendove pobyty | | WarExpert - Vsetko zdarma | Zpetne odkazy | CHUDNETE | E-shop Testosteron.sk | Clnywessy.eu | Spagyricko-Alchymicke vyzivove doplnky firmy HERBOPLANET | Vymena odkazu | Odporucame: Vymena odkazov | Enii-nails - profesionalna nechtova kozmetika | online hry | sosovky acuvue oasys | Zpetne odkazy | Powerlifter.cz - sila, vydrz, vule a odhodlani | Sportovni potreby nakupuji pres AktivniPohyb.cz | Exoticke doplnky do bytu | power-sport.sk | www.bojoveumenia.com | Mp3 stahuj zdarma | Svetmody | Hudboní hitparáda | Ceská sociální sít & diskuzní fórum | Predaj hodiniek | Kaderníctvo Kežmarok | AfroditaShop | Katalog Cimax |