Scitec Nutrition
Jumbo 2860g

Cena: 29.20€

Scitec Nutrition
100% WHEY PROTEIN 920g

Cena: 22.00€

BSN
NO-Xplode 2.0

Cena: 39.20€

Vitalmax
Vitalmax CEE - CREATIN ETHYL ESTER 60

Cena: 8.00€

MVP Biotech
FLEX 4 JOINTS - 315g

Cena: 13.30€

E-shop s doplnkami výživy

Tribulus Terrestris - 120 kaps

Najlacnejší e-shop s doplnkami výživy !

Moderátori: KukoNr, Odin

Pravidlá fóra
Výživové doplnky pre športovcov za skvelé ceny, kreatín, proteíny, weight gainer, spalovače tuku, aminokyseliny, stimulanty, NO-produkty ,vitamíny a iné kvalitné značky ako BSN, Dymatize, Universal, Gaspari Nutrition, OPTIMUM NUTRITION, Scitec Nutrition, Peak

Poslaťod KukoNr » Str Sep 08, 2010 4:59 pm

Tribulus terrestris – výživový doplnok. Extrakt z rastliny kotvičník zemný (lat. Tribulus Terrestris) - prirodzenou cestou zvyšuje hladinu testosterónu tým, že priaznivo pôsobí na pohlavné žľazy. Zlepšuje sexuálnu aktivitu ako u mužov tak aj u žien (u žien zvyšuje hladinu hormónu estradiolu), výrazne zvyšuje fyzickú výkonnosť a silu čím napomáha naberaniu kvalitnej svalovej hmoty za súčasného odbúravania tuku, blahodárne pôsobí na močové cesty a pečeň. tiež je vhodný pre ženy v období menopauzy a celkovú vitalizáciu organizmu a potlačenie depresii a melancholických nálad.

http://shop.rockgym.sk/

Zloženie 1 kapsula - Tribulus Terrestris extrakt (500 mg) s obsahom saponínov min . 45% , želatinová tobolka

Dávkovanie: ako doplnok výživy 2 kaspule denne najlepšie pred jedlom zapiť dostatočným množstvom vody.

Upozornenie: Nesmie sa používať ako náhrada pestrej stravy. Výrobok nie je vhodný pre tehotné a dojčiace ženy. Uschovajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25°C. Odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Minimála trvanlivosť do : uvedené na obale. Výrobok je účinný len pri správnej fyzickej záťaži a diéte. Výrobca ani predajca neručí za škody spôsobené nevhodným dávkovaním alebo skladovaním. Pri ochoreniach obličiek alebo iných zdravotných problémoch použitie konzultujte s lekárom !
Obrázok užívateľa
KukoNr
Moderátor
Moderátor

Re: Tribulus Terrestris - 120 kaps

Poslaťod Odin » Ned Sep 12, 2010 2:00 pm

Samozrejme, je to klasicky tribulus, vytazok z rastliny (kotvicnik zemny ), momentalne pripravujeme etiketu inak je uz v predaji ale zatial len s textovou etiketou...neviem co blizsie by ta zaujimalo, ucinky ma ako kazdy tribulus treba davat aspon 2tabletky denne :wink:
Na tomto produkte je zaujimava jeho pomerne nizka cena, co bol samozrejme aj nas zamer presadit sa hlavne rozumnou kvalitou produktu a nizkou cenou.
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 42

Poslaťod Odin » Ned Sep 12, 2010 3:03 pm

nie nemoze to nijako uskodit, hej tribulus je hlavne ucinny od 30 ked telo uz menej produkuje vlastny testosteron
My life is gym, my home is http://doplnky-fitness.sk !
Obrázok užívateľa
Odin
Administrátor
Administrátor

Obrázky: 42

Poslaťod Sabre » Ned Sep 12, 2010 8:58 pm

takto tribulus dokaze pomoct tak ze pri jeho uzivani sa zvysi produkcia tst ale len do takej mieri do akej si ho telo najviac vyprodukovalo kedy bola jeho hranica napr jak ked mal niekto v 18tich najviac tst teraz ma 25 a supnem tribulus tak mu to pomoze nakopnut na tu hranicu .. reci ze po 30ke su prehnane.. ide hlavne o to aby to nebrali pubertaci co to nepotrebuju..
BOLA TO SKORO SUPER BIAC AJ KED SCELA IBA DO RICI A NIJAK INAC !!!
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Sabre » Pon Sep 13, 2010 7:50 pm

4brokenwings píše:Sabre... dik tvoj prispevok mi pomohol.ja vidim na chalanoch v posilke ze maju viac chuti a agresivity do cvicenia..to mne chyba.mam 25 neni to vela ale predsalen uz to neni to nadsenie do sportov ako niekedy.

ak mas 25 tak kludne si to mozes kupit.. ja mam 20 a beriem tiez podobny vyrobok (ale v 4x vacsej davke :D)
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Sabre » Uto Sep 14, 2010 12:40 pm

4brokenwings píše:este ejdna otazocka: je vhodne kombinovat tribulus s monohydradom?

jj kludne to kombinuj.. a to ides samotny tribulus??.. resp ece len teraz ides dat monohydrat??... bo aj ked je vela penazi aj malo sa daju supplementy vybrat rozumnejsie.. tj, to co najviac potrebujes protak, malta, bcaa a pod..
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Sabre » Uto Sep 14, 2010 9:43 pm

ja si neviem predstavit ze by som trenoval bez protaku malty a bcaacok,... by som nevladal odmakat polovicu treningu a regeneracia by bola nekde v pecku.. a to ti myslim ze povie kazdy ze tam nejde ani o naberanie jak o regeneraciu a vyhnutiu sa katabolizmu..
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod Sabre » Str Sep 15, 2010 2:14 pm

4brokenwings píše:tak co ja viem..ja som to nebral, teda skusil som aj protak jeden mesiac alebo gainer..ale nebral som to dlhodobejsie vobec.a mozno si si len zvykol na nich a preto ich proste "musis" mat.

nie to neni o zvyku ale je to na vysiu regeneraciu a tkatiez aj na to aby si dostal telo z katabolizmu v ktorom sa nachadza po treningu a taktiez je dost narocne uzrat tolko bielkovin kolko treba... minimalne protak + maltodextrin by mali byt nevyhnutnost.. aj ked mne dost pomahaju Bcaa..
Obrázok užívateľa
Sabre
Moderátor
Moderátor

Poslaťod tosko987 » Sob Okt 09, 2010 8:21 pm

mam 18 rokov cvičim 2 roky bolo by to pohode si kupit tribulus ? :)
Obrázok užívateľa
tosko987
Začiatočník
Začiatočník

Späť na doplnky-fitness.sk

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Bing [Bot] a 1 hosť

TOPlist
ODKAZY:

| Musclemaker - Original Streetwear | RAP Music Download Free Mp3 | E-shop doplnky-fitness.sk | Nitrix.sk | Kreatín monohydrát web | Pomoc študentom TF Nitra | Doplnky vyzivy |
Doplnky výživy MEGABOL | Posilování, kulturistika a fitness | Slevy | Osobni online trener pro posilovani RC modely, fórum o RC modelech, Superhry - Gplanet.cz, Stavební společnost

On-line marketing a inzercia domén a webových stránok | Autoalarmy , Autoprislusenstvo , Parkovacie senzory , Autoalarmy keetec , Centralne zamykanie

Nákupní galerie chcete.to | www.laco.lead1.eu|Skvela lyzovacka | Reality | Mp3 ke stazeni zdarma | Lazne a vikendove pobyty | | WarExpert - Vsetko zdarma | Zpetne odkazy | CHUDNETE | E-shop Testosteron.sk | Clnywessy.eu | Spagyricko-Alchymicke vyzivove doplnky firmy HERBOPLANET | Vymena odkazu | Odporucame: Vymena odkazov | Enii-nails - profesionalna nechtova kozmetika | online hry | sosovky acuvue oasys | Zpetne odkazy | Powerlifter.cz - sila, vydrz, vule a odhodlani | Sportovni potreby nakupuji pres AktivniPohyb.cz | Exoticke doplnky do bytu | power-sport.sk | www.bojoveumenia.com | Mp3 stahuj zdarma | Svetmody | Hudboní hitparáda | Ceská sociální sít & diskuzní fórum | Predaj hodiniek | Kaderníctvo Kežmarok | AfroditaShop | Katalog Cimax |