1Warez forum - Rockgym Nutrition - Grafika & WEBdesign - Super Reklama - Filmy online - Humor - iPhone diskusia

M. Eyres Valkrie

Sekcia pre nových členov, tu sa predstavte a napíšte základné informácie o sebe ako vek, váha atď..

Moderátori: Sabre, Odin, KukoNr

M. Eyres Valkrie

Odoslaťod M. Eyres Valkrie » Po Júl 19, 2010 7:09 pm

Ahojte,
volám sa Michal, mám 17 rokov a v posilňovni amatérsky cvičím už rok a pol.
Mám 180cm a 90Kg. Keď som začal posilňovať, bol som takmer bez svalov a s poriadnym množstvom podkožného tuku.
Som tu aby som si nechal poradiť od ľudí čo sa aj o niečo viac vyznajú ako ja. Okrem posilňovne ma môžte nájsť aj na Kickboxe alebo od budúceho šk. roka aj na Mauy thai. Okrem takejto fyzickej aktivity sa venujem aj umeniu-hlavne fotografií a kresbe/maľbe.
M. Eyres Valkrie
Začiatočník
Začiatočník

Založený: Po Júl 19, 2010 1:25 pm

Re: M. Eyres Valkrie

Odoslaťod KukoNr » Po Júl 19, 2010 8:43 pm

Vitam ta tu na fore :body:
Obrázok
Obrázok používateľa
KukoNr
Moderátor
Moderátor

Založený: Pi Jan 09, 2009 9:51 pm

Re: M. Eyres Valkrie

Odoslaťod M. Eyres Valkrie » Ut Júl 20, 2010 9:15 am

dakujem za privitanie, poprosim o povsimnutie temy a nasledne nejaky ten feedback: post13099.html?hilit=kickbox#p13099
M. Eyres Valkrie
Začiatočník
Začiatočník

Založený: Po Júl 19, 2010 1:25 pm

Naspäť na Nový člen

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

CZIN.eu Internetov vyhledva AHNE katalog ZDROJ.cz - katalog odkaz katalog stranek Zacatek.cz Najdu ve na jednom mst - Najduvse.cz XEX.CZ Toplink - katalog odkaz Spacil reality - Katalog odkazu Katalog odkazu Rink.cz
Pozri.cz - vyhledva PR lnky zdarma ONLINE-ONLINE.cz 123www.biz Katalog WWW stranek - ontheweb.name Najednou.cz - V nov portl a katalog firem LINKOVNK - Katalog webovch strnek Link4Free.ic.cz
sport Katalg strnok Slovensk vyhadva BEST.SK port, Auto-moto Doporuujeme.net | Premium katalg, zoznam Smog.sk
TOPlist
TOPlist